Merken:

Hieronder volgt een korte beschrijving van de producten die bij pedicure praktijk Healthy Feet Meppel worden gebruikt. De reden dat ik voor deze merken heb gekozen is omdat ze zo min mogelijk schadelijk zijn voor uw voeten, nagels en het milieu.

By Djess gelacy en gelpolish:

GELACY is geliefd bij zowel pedicures als nagelstylistes. Het product is verkrijgbaar in diverse tinten.

Inmiddels is de productlijn van By Djess uitgebreid met een HEMA-vrije collectie gel polish, een ultra transparante gel, nail art gels en diverse base- en topcoats. Alle producten van By Djess zijn HEMA-vrij en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

ORLY:

​ORLY professional nail lacquer droogt verrassend snel en blijft ook nog eens goed zitten! Hierdoor kun je na gebruik weer snel verder met je bezigheden en heb je lang plezier van ORLY nagellak.
​Bovendien is:
* ORLY color is vegan
​* ORLY cruelty free/niet op dieren getest
​* ORLY vrij van schadelijke ingrediënten als: ​DBP, tolueen, kamfer, formaldehyde ect.
​​Ook heb ik in de praktijk ORLY Breathable nagellak dit is een nagellak die zuurstofdoorlatend is waardoor zuurstof en vloeistoffen de nagel kunnen bereieken door de lak heen. In de Breathable nagellak zit argan olie, vitamine B5 en vitamine C verwerkt. Ideaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld last hebt van mycose/schimmel nagels waardoor u met u gelakte nagels ze gewoon kunt behandelen met een anti-schimmel middel.
 


 

 


Peclavus:

​Is een Duits product van zeer goede kwaliteit en heeft een prijs die betaalbaar is. De producten van Peclavus staan al meer dan 30 jaar garant voor prefessionele voetverzorgingsproducten. De kwaliteit van deze huidvriendelijke producten wordt gewaarborgd door strenge hygiëne en kwaliteitscontroles.​Veel van de producten van Peclavus zijn voorzien van het Duitse Natrue Gutesiegel.

Dit garandeert:
* Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
​* Een milieuvriendelijke verpakking
* Geen sileconendervaten
* Geen aardolieproducten
* Geen kunstmatige geurstoffen
*Geen conserveringsmiddelen
* Niet op dieren getest

​In de praktijk zijn er een aantal verschillende soorten creme en anti-schimmel middelen te koop. U kunt altijd naar advies vragen welke creme u het beste voor uw voeten kunt gebruiken.