Let op:

Wanneer u uw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden.

Prijslijst

Complete behandeling (ong. 60 min).

€ 28,00


Desinfecteren, nagels knippen, behandelen van eelt en evt. overige voetproblemen zoals ingroeiende nagels ect. reinigen van de nagelomgeving, fresen nagels en nagelomgeving, en een hydraterende crème

Deelbehandeling

€ 14,75


Behandeling van één voetprobleem zoals een likdoorn, ingegroeide teennagel, kloven of andere voetklachten.

NIEUW: nagelreparatie met Gelacy

€ 10,00


Prijs per nagel. Als u wilt weten of dit ook geschikt is voor u, neem dan contact met mij op.

Nagellak ORLY aanbrengen salonkleur

€ 6,50
NIEUW: By Djess gel polish

€ 18,50


Gelpolish wordt uitgehard met een LED-lamp waardoor u direct alles weer kan doen met uw gelakte nagels. Voor 4 tot 6 weken lang mooi gelakte nagels.

Verwijderen gelpolish

€ 5,00


Wordt alleen in rekening gebracht bij het verwijderen van gelpolish aangebracht in een andere salon/praktijk.

Scrubbehandeling

€ 12,00


Scrub, verzorgend masker, en er wordt een hydraterende crème aangebracht en in gemasseerd. Is te combineren met een complete of deelbehandeling.

Verwenbehandeling nagellak (ong.90 min).

€ 45,50


Complete behandeling+ scrub behandeling, vocht inbrengend masker, inmasseren van hydraterende crème en nagellak (ORLY salonkleur).

Verwenbehandeling gelpolish (ong. 90 min).

€ 57,50


Complete behandeling+ scrub behandeling, vocht inbrengend masker, inmasseren van een hydraterende crème+ gelpolish (salonkleur).

peclavus PODOcare nagel verzorgende olie 10 ml

€ 5,50


De peclavus® PODOcare Nagel Verzorgende olie geeft nagels weer een zijdige glans en stabiliseert de gezonde nagelgroei. Vochtvasthoudende biologische teunisbloemolie en natuurlijke vitamine E verzorgen intensief. Samen met waardevolle biologische hennepolie beschermt de antimycotische werking van bisabolol de nagels langdurig.

peclavus PODOcare klovenzalf 50 ml

€ 13,55


De peclavus® PODOcare Klovenzalf biedt langdurige hulp bij barstjes in de huid, kloofjes en rhagaden. Met natuurlijk propolisextract en waardevolle carnaubawas is de zalf een geheime tip voor de stimulering van de stofwisseling en de elasticiteit van de huid. De huid wordt resistent, glad en soepel. Ideaal geschikt voor de probleemzone hiel, bijvoorbeeld als basis voor een occlusieve behandeling. Zonder paraffineoliën.

peclavus PODOcare voetcreme intensiv 100 ml

€ 9,35


De peclavus® PODOcare Voetcrème Intensiv, dat is werking tot in het diepste van de huid. Een ideaal samenspel van verzorgende jojoba-olie, die de vochtigheid van de huid behoudt en kiemminimaliserende tea tree olie, die irritatieverlichtend werkt. Zodoende wordt droge huid intensief verzorgd en langdurig beschermd.

peclavus PODOcare voetcreme verwarmend 75 ml

€ 8,50


De peclavus® PODOcare Voetcrème Verwarmend werkt stimulerend en verwarmt op natuurlijke wijze. Met vitaliserend gemberextract en de doorbloeding stimulerende rozemarijnolie. Hoogwaardige oliën zoals avocado-olie verzorgen de huid intensief. Ideaal voor het koude jaargetijde bij koude en slecht doorbloede voeten. Geschikt voor alle huidtypes, niet toepassing bij gevoelsstoornissen (bijv. diabetes met polyneuropathie).

peclavus PODOdiabetic voetcreme urea 100 ml

€ 9,35


De peclavus® PODOdiabetic Voetcrème Urea is het langdurige, directe hulpmiddel bij zeer droge huid. Een vochtregulerende crème met 10% ureum en algenextract, in de diepte werkend en vochtbindend. Waardevolle avocado-olie ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, natuurlijke duindoornvruchtvleesolie stimuleert de celregeneratie. Ideaal geschikt bij voeten van diabetici en neurodermitis. Huidverdraagzaamheid is klinisch getest.

peclavus PODOdiabetic voetspray zilver 150ml

€ 19,65


De verfrissende peclavus® PODOdiabetic Voetspray Zilver beschermt gevoelige voeten tegen schadelijke bacteriën en een onaangename voetgeur. Daarvoor zorgt zeer effectief MicroZilver BG® en deodoriserende , antiseptische salie-olie. Glycerine reguleert aanvullend de vochtigheid van de huid en draagt bij tot een verfijnd huidbeeld. Klinisch getest.

Peclavus PODOmed anti-eeltbalsem 100 ml

€ 11,05


Met de peclavus® PODOmed anti-Eeltsbalsem worden eelt, eeltknobbels en drukplekken voorzichtig en langdurig verminderd. Natuurlijke salicylaten werken eeltreducerend, perfect aangevuld door hoogwaardige oliën zoals amandel- en jojoba-olie. Voor een extra aan verzorging en soepelheid.

peclavus PODOmed antiMYX protectorstift 4ml

€ 19,55


De peclavus® PODOmed AntiMYX Protectorstift is eenvoudig aan te brengen en heeft een effectieve werking. Voor de regeneratie van verkleurde, beschadigde nagels, ook bij nagelschimmel. Door het gepatenteerde carrier-system komen de werkzame stoffen door de nagelplaat tot in de nagelmatrix. De complexe werking is door analyses aangetoond en wordt bereikt door een afgestemd samenspel van etherische oliën zoals blue cypress-, lavendel- en tea tree olie De peclavus® PODOmed AntiMYX Voetcrème is geschikt als begeleidende huidverzorging.

peclavus PODOmed antiMYX voetcrème 100 ml

€ 10,05


De peclavus® PODOmed AntiMYX Voetcrème kalmeert bij jeukirritaties en werkt verkoelend en ontspannend – zeer geschikt bij huidmycose. Het zeer effectieve enzym papaïne van de papajavrucht ontplooit daarbij zijn enorme werkingsbreedte. Bisabolol ondersteunt de schimmelremmende werking van de snel intrekkende crème. Het huidbeeld wordt elastischer, vochtgereguleerd, maar niet te veel gevet. De peclavus® PODOmed AntiMYX Protectorstift is geschikt als begeleidende nagelverzorging.

peclavus PODOmed ozon creme 15ml

€ 20,15


De peclavus® PODOmed Ozon Crème is ideaal voor de stimulering van genezingsprocessen bij huidirritaties, met name in de nagelwal. Ook geschikt voor het vochtig maken van tamponaden. De crème werkt kiemremmend, weefselstimulerend en wordt vloeibaar door de warmte van de huid, waardoor snel diepere lagen worden bereikt. Op natuurlijke olijfoliebasis verrijkt met biologisch verwerkte ozon.

HFL solution spray 50 ml

€ 13,40


HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Dadi oil 14,3 ml

€ 19,95


Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Wandelwol 10 gram

€ 8,25


Antidruk-wol van Wandelwol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.